Elsőáldozás Kunszigeten (2021.05.16.)

Legyen ez életed meghatározó napja!

Urunk mennybemenetele ünnepén csodálatos szentmisét tartottunk Kunszigeten. A kis faluban 11 elsőáldozó vonult a hívó harangszóra a templomba, hogy életükben először magukhoz vehessék Krisztus testét.

Jézus felment a mennybe az apostolok szeme láttára – hallottuk az olvasmányban -, mégsem hagyta el a Földet, nem hagyta magára Övéit. Aki hisz benne, azzal örökké jelen van. Kívánjuk, hogy elsőáldozóink életét betöltse az öröm, hogy Jézus, mint egy igaz barát mindig álljon mellettük. Kérjék bátran segítségét, és ő kézen fogja őket.
Köszönjük a szülőknek, hogy eddig elkísérték gyermekeiket az Istenhez vezető úton, kérjük őket, támogassák a gyermekeket továbbra is, hogy aktív tagjai lehessenek közösségünknek.
Zsolt atyának és Mózes bácsinak köszönjük a lelkes, lelkiismeretes felkészítő munkájukat, a Totus Tuus ének- és zenekarnak az ünnepi énekeket.

Elsőáldozóink: Farkas Léna, Gede Emma, Köntös Kende, Kungl Mihály, Mujzer Liliána, Németh Erik, Pusztai Mara, Szücs Norbert, Vajda Fanni, Varga Balázs, Varga Dániel

Legyen ez életetek meghatározó napja! – mi mást kívánhatnánk gyermekeinknek ezen a szép ünnepen. Isten áldását kérjük Rájuk, és családjaikra.